Jednostavno i fino, Gavelino – već spremno za pećnicu, sočno, hrskavo i ukusno Gavelino marinirano pile vrhunske kvalitete za zdravi i fini obiteljski obrok

 Oplemenjena bogatom mješavinom začina Gavelino piletina praktično je, brzo i jako, jako fino rješenje za obrok kad se zaželiš savršenog gurmanskog trenutka i ručka kao iz najboljeg restorana.

Svakodnevne brige oko nabavke namirnica i toga što kuhati, možemo si olakšati prirodnom i zdravom domaćom piletinom sjajnog okusa i s malo masnoće – Gavelino začinjenim piletom u posudici i vrećici za pečenje.

Cekin Gavelino piletina s potpisom Kvaliteta Vindija, nositelj je oznake MESO HRVATSKIH FARMI koja potrošačima jamči da je riječ o proizvodu hrvatskog porijekla te da se u proizvodnji strogo primjenjuju načela sljedivosti i najviše kvalitete. U samo 100 g Gavelina nalazi se 24 posto proteina, tek 13 posto masnoće, čak sedam esencijalnih aminokiselina, vitamini A, B1, B2, B6, B12, te kalcij, kalij, fosfor, cink, magnezij i željezo.

Na domaću piletinu Cekin uvijek možeš računati da će spasiti dan i tvojoj obitelji osigurati obrok visoke nutrititvne vrijednosti i neodoljivog okusa koji se topi u ustima.