Zaokruženi i strogo kontrolirani proces sljedivosti „od polja do stola“, kakav se primjenjuje u cjelokupnoj Grupi Vindija, započinje najkvalitetnijom stočnom hranom i nastavlja se prirodnim uzgojem peradi te obradom mesa u najsuvremenijim uvjetima. Perad se na farmama uzgaja u funkcionalnim objektima koji im osiguravaju najpovoljnije mikroklimatske uvjete s dovoljno svježeg zraka, čiste vode te prostora za kretanje. Hranjeni su hranom iz vlastite tvornice stočne hrane na bazi GMO free kukuruzne smjese i soje uz dodatak vitamina i minerala. Integrirana peradarska proizvodnja izuzetna je prednost upravo zato što jamči kontrolu svih faza i procesa proizvodnje. Time Grupa Vindija jamči da na stolove potrošača dolazi samo najbolja i najzdravija domaća piletina i puretina, vrhunske Kvalitete Vindija koja je jamstvo nesumnjive zdravstvene ispravnosti svih Cekin i Vindon proizvoda.

Velika se pažnja osobito posvećuje higijeni i zdravstvenoj ispravnosti hrane, zbog čega se u vlastitom mikrobiološkom i kemijskom laboratoriju na godišnjoj razini izvrši više od 100 tisuća analiza kontrole kvalitete i sigurnosti. Kada je riječ o svježem pilećem mesu, put od klaonice do polica trgovina traje od 12 do maksimalno 24 sata.

Od 1998. godine, u Koki je uspostavljen, provodi se i održava sustav samokontrole, temeljen na načelima HACCP-a (Hazard Analysis Critical Control Points) kao preventivnom sustavu sigurnosti hrane koji omogućuje proizvodnju ispravnih i provjerenih prehrambenih proizvoda za potrošače.

Uz redovite postupke kontrole i utvrđivanja veterinarsko-sanitarnih uvjeta industrijsko-izvoznih objekata kroz inspekcijske nadzore, Koka kontinuirano prati zakonodavstvo EU te sve promjene u legislativi Republike Hrvatske. Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na sljedećim normama: ISO 9001 (Sustav upravljanja kvalitetom), IFS (International Food Standard), BRC (British Retail Consortium), HALAL – standard kvalitete za vjernike islamske vjeroispovijesti, HACCP i SSOP.

Sustavi upravljanja kvalitetom omogućuju Koki i Vindonu da svojim proizvodima i dalje unaprjeđuje stečeno povjerenje potrošača, uz još strožije standarde ispravnosti proizvoda, kao i proširivanje izvoznih potencijala i konkurentnosti proizvoda. Kad su u pitanju kvaliteta i sigurnost Cekin i Vindon proizvoda, svim propisima pristupa se krajnje rigorozno i bez kompromisa.